Avaa valikko

Hyvän palvelun periaate

Tule liikkeeseemme minkä tahansa laitteesi kanssa ja teemme huoltoarvion, huollamme edullisesti ja nopeasti, tai kerromme kun laitetta ei kannata korjata. Vanha tai uusi, ei väliä, kuntoon tulee! Meillä ei töitä veloiteta alkavalta vartilta, jossa kustannukset lähtevät rakettina ylöspäin, vaan veloitamme aina kohtuullisesti, toteutuneen työn mukaan.

Ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti laitteesi tulee kuntoon ja sinä saat tarvittavan tiedon laitteesi sujuvaan käyttöön. Kun puhumme laitteista, tarkoitamme sitä! Huollamme niin tietokoneet, tabletit kuin puhelimetkin.

Aidosti paikallinen!

Myymälämme perustettiin vuonna 1994 Pispalan Valtatie 54:ään nimellä DataDuster, olemmekin siitä lähtien huoltaneet tamperelaisten tietokoneita. Yrityksen nykyiset omistajat työskentelivät jo tuolloin DataDusterissa, joten kun he ostivat sen vuonna 2004 ja muuttivat sen nimeksi PC-Räätäli, oli varmaa että vuosien kokemus ja ammattitaito säilyisi.

Nimi kertoo palvelustamme, emme noudata robottimaista kaavaa, vaan olemme oikeasti kokeneita ammattilaisia ja räätälöimme palvelumme ja tuotteemme sopimaan sinun henkilökohtaisiin tai yrityksesi tarpeisiin.

Palvelemme Pirkanmaan asukkaita ja yrityksiä luotettavasti ja edullisesti nyt ja tulevaisuudessa!

PC-Räätälissä hoituu:

  • Microsoft, Windows (HP, Dell, Lenovo, Fujitsu, Acer, Asus, Samsung)
  • Apple Mac, OSX, MacOS
  • Apple iPhone ja iPad, iOS
  • Google, Android (OnePlus, Sony, Samsung, Motorola, Oukitel ym.)
  • Linux, Ubuntu

Puhelin- & Tablettihuolto

Älypuhelimen tai tabletin näyttö rikki? Akku sökö? Latausliitin rikki? “Kannattaako korjata?”, no kannattaa tietenkin!

Osana iHelp-ketjua korjaamme mobiililaitteesi iHelpin edullisen hinnaston mukaisesti ja teemme vakuutusyhtiöille korjausarviot.

Etätukemme

Kuvaa painamalla saat etätukemme Windows käyttöjärjestelmälle.

WindowsilleRäätälöidyt Pelikoneet jopa 2 päivässä!

Olemme laajentaneet asiantuntemustamme pelikoneissa, markkinointipäällikkömme on pesunkestävä gamer joka osaa ottaa yksilölliset pelaamiseen liittyvät tarpeesi huomioon.

Kerro meille tarjouspyyntölomakkeessa esimerkkejä peleistä joita pelaat, tai haluaisit pelata, sekä budjettisi, niin annamme tarjouksen koneesta joka tekee sen mitä haluat.